Vi startade dagen med god h…

Vi startade dagen med god hotell frukost. Och sedan hade vi 1 timme och 30 minuters fritid. Efter det så begav vi oss mot Berlin muren. Vid Berlin muren fick vi en guidning men guiden var inte bra på Engelska. Han växlade mellan engelska och tyska vilket gjorde det svårt att hänga med. Efter Berlin muren guidade Lina oss runt i Kapellet mellan de 2 berlinmurarna. Kapellet ska representera en kyrka som blev riven av soviet. Efter det så gick vi och åt på Djimalaya och det var verkligen jätte gott. Sen fick vi en guidad tur av Tyra på Zions kyrkan och det var väldigt intressant. Sen begav vi oss mot East side Gallery där Tyra guidade oss genom olika konstverk på rester av Berlin muren. Därefter vi varit där begav vi oss hem till hotellet o vilade eftersom alla var trötta. Efter en stunds vila gick vi ut o åt. Maten var även där väldigt god. Vi avslutade dagen med ett förberedande pass inför konfirmationen och avslutade passet med en andakt. / Samuel, Robin och Iréne
#nhfberlin18