Jaha då undrar säkert ni al…

Jaha då undrar säkert ni alla hur denna vecka har fortsatt. Dagen har varit fullspäckad med olika aktiviteter. Vi startade dagen genom att planera vår redovisning, detta gick förvånansvärt bra då vi i princip blev klara med alla förberedelser inför redovisningen.

Därefter besökte vi Checkpoint C även kallad Checkpoint Charlie där vi fick hör en väldigt gripande historia. Lunchen serverades på en restaurang som är känd för sin goda mat, vi tror ni alla förstår att vi syftar på macdonalds, dagen till ära hade de även en svensk hamburgare på menyn.

Efter detta så besökte vi det Judiska museet där vi fick ta del av historien om Jerusalem och även fick prova på att baka bröd. Som används under den judiska högtiden shabbat.

Några i gruppen såg Sveriges första match i VM där dom mötte Korea. Vi (Amanda)inte är nöjd med Sveriges insats i matchen, därav vårat dystra val av filter.
//Gabriel, Frits och Amanda

Nattens frid till er alla?

PS. Beställ inte den svenska hamburgaren
#konfirmandnorrahagunda #nhfberlin18