Guten morgen! Till alla fö…

Guten morgen!
Till alla föräldrar som satt uppe sent och vänta på gårdagens inlägg får vi be om ursäkt. Men denna diamant har vi slipat på hela långa natten.
Igår var gruppen i full fart. Morgonen inleddes precis som alla andra dagar med en redig hotellfrukost. För vissa av oss en tre rätters, hehe. Efter denna grymma frulle så började redovisningsprepp, it’s going to be legend-wait for it-ary, LEGENDARY.

Vi fick också en stor portion av staden Berlin❤ första aptitretaren blev Berliner Dom med sin inte så tillfallande utsida men oh så smaskig interiör.
Huvudrätten i gårdagens meny var Östtysklands kaviar och champagne, Alexanderplatz. Där fick vi en liten portion historia om torget och dess sevärdheter av den prisbelönta, färska, nyttiga Mikael Lindgren.
För att följa tallriksmodellen så fick vi lite tele-sparris på de också.
Som grädden på moset fick vi en saftig liten efterrätt i form av en mässa med anglikanerna i Marienkirche. Basen med ojäst bröd o vin var kanske inte de godaste men the cherry on top var våra importerade präster från Sverige, Tyskland och Storbritannien. Nom nom.

Efter en sån dag så är våra intellektuella magar fulla av näring och vi förtjänar alla en liten siesta för att smälta maten och klara denna dagen. /Tyra, Marcus & Mikael Lindgren #nhfberlin18